Sant Joan alberga la seua primera Trobada Jove CAM

02-ayto-cam-santjoan

Dissabte passat 21 molts joves van avançar la seua jornada de carnestoltes acostant-se al Parc Municipal de Sant Joan, recinte en el qual es va situar una interessant mostra d’informació sobre carreres i estudis gràcies a les dues universitats públiques de la província (UA i UMH),

a més de l’IES García Berlanga, centre que imparteix els estudis d’imatge i so i que no va dubtar a instal·lar en el seu *stand càmeres d’enregistrament, vídeos confeccionats pels propis alumnes, així com una ràdio en directe que va amenitzar l’estada de visitants i expositors.

Molts altres col·lectius també van voler participar en aquesta iniciativa.  Així es va poder veure compartint stands a diferents iniciatives de la Regidoria de Joventut, com era el cas de programes sobre afectivitat, oci i temps lliure, cultura, etc.  Els responsables municipals també van disposar un stand en el qual conèixer diferents cursos, com el de còmic, que va rebre moltes visites.

El protagonisme jove també va estar present gràcies als col·lectius que conformen el Consell de la Joventut de Sant Joan d’Alacant.  Per allí estava Victor, el seu president i responsable de l’associació Dulluns & Chuljus, els qui no van dubtar a muntar un stand replet de figures de Warhammer.  També van estar presents els xics i xiques de Scout Seeone, que no van parar cap moment d’animar la fira.

També va pertocar para associacions més generals però de gran atractiu per als joves.  Així Protecció Civil, a més de situar stand, va organitzar un espectacular simulacre de rescat.  No van faltar a la cita col·lectius tan interessants com a WWF-Adena, Decideix-t Associació de Gais i Lesbianes d’Alacant i l’organització cultural La civica – Federació d’Escola en Valencià.

Poc després, a les 20 hores, el relleu en l’animació va ser pres pels grups musicals The Empty Bottles i Nitre, bandes que van aconseguir animar als presents en els preludis de la qual va resultar finalment una llarga nit de carnestoltes.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page