Curs: Sexualitat i Drets Sexuals

decidet1

El curs proporcionarà coneiximents bàsics sobre la sexualitat i el gènere com a drets humans i sexuals, així com la seua aplicació a l’experiencia vital, el recoltzament a altres persones i la repercussió en les polítiques públiques.  D’aquesta manera serà possible adquirir coneixements i habilitats al treball amb col·lectius LGTB contribuint a la disminució de la desigualtat entre gèneres, sexes i orientacions sexuals.

El curs s’organitza en tres xerrades a realitzar a les vesprades dels divendres, sent gratuïta l’assistència, prèvia confirmació al email coordinador@decidet.org o a través de la web http://tinyurl.com/decidet

Dates: Divendres 6, 13 i 20 de març.
Horari: De 17 a 21 h.
Lloc: Seu de la UA a Alacant – C/ Ramón i Cajal, 4
Organitza: Decide-T, Seu de la UA i Consell de la Joventut d’Alacant.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page