Alacant Rock guanya el premi Kultur CAM 2009

A Alacant hi ha molts grups musicals novells amb gran potencial i qualitat. Encara així no sol ser fàcil aconseguir l’ajuda tècnica necessària, llocs en els quals tocar o contactes amb institucions. Alacant Rock és l’associació juvenil que amb el seu constant treball està ajudant a desenes de grups alacantins en aquestes lides. Un exemple d’això va ser el “Menú Degustació” que va organitzar dimecres passat 4 de març en l’Aula de Cultura de la CAM. Onze grups, tocant entre 7 i 10 minuts cadascun, van donar una idea de la música que pot degustar-se en la nostra ciutat.

Per iniciatives com aquesta, a més de la seva labor quotidiana, Alacant Rock va ser reconeguda amb el premi Kultur CAM 2009, un guardó que reconeix el treball a favor de la cultura, la creativitat i la innovació. Des del Consell de la Joventut i les seves associacions ens alegrem d’aquest reconeixement, pel que felicitem a Paco, Dani, Quim, Carlos i quants col·laboren amb Alacant Rock per aquest premi.

 

paco-trofeo

Paco recoge el trofeo

Una palabras...

Una palabras…

Informacion.tv

Informacion.tv

Concierto.

Guitarreo

paco-concierto

Concierto

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page