Xerrada: La meva associació i Hisenda, coses que hauria de saber

gestión tributariaLa meva associació ha de pagar l’IVA?, em convé demanar una exempció?. Quines obligacions tinc amb Hisenda?, en que es diferencia la tributació d’una associació i una empresa?.  Sovint els integrants de les associacions ens feu aquestes i altres preguntes al Consell de la Joventut d’Alacant… i les respostes no sempre són fàcils i normalment necessiten la consulta a un professional!.

Dins del curs d’associacionisme que des del passat mes de gener estàe impartint el CJA hem preparat una xerrada final a càrrec de Eloy Martínez, de la assessoria ASEMAR, assessor responsable de la gestió de diferents associacions i col·lectius. Si t’interessa el tema pots assistir a ella prèvia inscripció per a assegurar-nos que hi ha espai.

La xerrada es celebrarà de 11 a 13 h. del dissabte 21 de març en la Seu de la UA a Alacant (C/ Ramón y Cajal, 4 – front Passeig Canalejas). Per a reservar plaça envia’ns un email a cja@cjalacant.org o cridant al telèfon 965.14.96.98.

21/03/09 – 

Afegides imatges de la celebració de la xarrada:

Charla Gestión Tributaria

Charla Gestión Tributaria

Charla Gestión Tributaria

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page