(Español) Aviso a la población: estreno de Star Trek en Alicante

csta-2009Els integrants del  Club Star Trek Alicante (CSTA) i uns altres frikis afegits van a realitzar una quedada amb motiu de l’estrena de la pel·lícula “Star Trek” de J.J. Abrams, responsable de sèries com “Perduts” i “Àlies”. L’esdeveniment serà divendres que ve 8 de maig a les 22:35 h. en els cinemes ABC Gran Via d’Alacant. A més les entrades costaran només 4 Euros per a aquelles persones que acudisquen disfressades o amb samarreta de Star Trek.

«Star Trek», l’onzena pel·lícula de la saga, torna als orígens de la història per a explicar-nos com va començar tot i ho fa amb els més avançats efectes especials. Per tant es tracta d’una “precuela” i no és necessari conèixer res previ de la història protagonitzada pels capitans Kirk i Spock, la nau Entreprise, etc. No deixes passar l’ocasió d’acostar-te d’una manera especial a la millor saga de ciència-ficció que hagen vist els teus ulls. Tota una oportunitat per a il·lusionar-se per primera vegada amb una de les sèries mítiques de la televisió i el cinema!!.

El Club Star Trek d’Alacant és una de les associacions destacades del Consell de la Joventut d’Alacant i impulsora del certamen Unicomic (que també ja va per la seua onzena edició!). Pots obtenir més informació sobre aquesta activitat en el blog de Dani Simón: www.danielsimon.blogspot.com

bannerstartrek500

Anuncio del CSTA

Imagen publicada por Información

Imagen publicada por Información

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page