Kumare la Kumo es presenta el dia 30 amb una gran festa

kumare1Naix una nova associació a Alacant i ho fa en gran. Kumare La Kumo significa “Ocell Missatger” en mandinga, un dels idiomes de Senegal. No en va la nova entitat pretén sensibilitzar a la ciutadania alacantina sobre les realitats africanes així com promoure l’intercanvi i la integració de la població immigrant.

Dissabte que ve 30 de maig, en la Plaça de San Cristobal, tindrà lloc una estupenda festa de presentació que comptarà amb l’actuació de diferents grups musicals, tallers, jocs i dinàmiques de reflexió. En la part musical destaquen les actuacions de “La Olla Express”, “Gaia Dub Sindicat”, “LK6”, “Silinká” y “El gran cerdo”.

La festa tindrà lloc en la plaça de San Cristóbal i donarà començament a les 12 del migdia i s’allargarà fins a la 1 de la matinada. Hi haurà tallers, cuentacuentos, malabares, batucada, concerts i alguna que una altra sorpresa.  Des del Consell de la Joventut d’Alacant us animem a participar en la benvinguda a un col·lectiu que, fins i tot abans de nàixer, ja va començar a col·laborar activament amb les associacions del CJA.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page