Haurà partida per al CJA al Pressupost Municipal 2014

La Comissió Permanent del Consell de la Joventut d’Alacant ha presentat aquest matí al·legacions al Pressupost Municipal d’Alacant per a 2014 per la supressió de la partida pressupostària destinada a subvencionar l’activitat del CJA, la qual cosa perjudica greument l’associacionisme juvenil de la ciutat. En el document adjunt compartim les al·legacions presentades.

Després, en la reunió mantinguda entre la Comissió Permanent i el Regidor de Joventut, des de la Regidoria s’ha assegurat que els pressupostos municipals per a 2014 inclouran una partida de ‘SUBVENCIÓ CONSELL JOVENTUT ALACANT’ de 15.000€. Per tant, la partida continuarà reflectida en el pressupost, i l’ajuda al CJA es reduïx en 5.000€ respecte a 2013. També s’ha assegurat des de Regidoria que es destinarà ‘una quantitat encara per confirmar’ al Programa d’Ajuda a a les Associacions Juvenils.

Després de la reunió, la Comissió Permanent i les associacions del CJA han comparegut davant de els mitjans de comunicació en una roda de premsa en què han comunicat els resultats de la reunió amb Regidoria. La Permanent ha agraït a les associacions juvenils i col·laboradores el seu suport al llarg d’aquestos dies.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page