VIII Jornades de la Ciutat d'Alacant

VIII Jornades de la Ciutat d’Alacant

Del 21 de març al 4 d’abril la ciutat d’Alacant s’ompli d’activitats i propostes culturals en una nova edició de les Jornadas de la Ciutat d’Alacant, organitzades per la Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes, i en les que, entre altres entitats, col·labora el CJA. Durant dos setmanes es duran a terme xarrades, col·loquis, debats i reflexions sobre Europa, el 75 aniversari del Fi de la Guerra Civil, i altres activitats culturals d’interés.

Amb estes jornades es busca oferir a la ciutadania punts de trobada i reflexió sobre temes que preocupen actualment a la societat alacantina.

Com en anys anteriors, són desenes les associacions i col·lectius els que col·laboren amb gran quantitat d’activitats repartides durant quinze dies entre març i abril. T’invitem a participar en elles perquè, en definitiva, volen ser un lloc per a la trobada, la reflexió i el debat. Un espai on es contribuïsca a la formació d’una opinió pública més crítica i més lliure.

A continuació està el programa de les jornades, per dates i per temàtiques. Per a descarregar-ho, punxa sobre la imatge de cada un d’ells.

PROGRAMA PER DADES PIC-cat-ext-web

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page