Jornades per la Defensa del Riu Vinalopó

Les activitats de les 8º Jornades comencen aquest proper divendres 4 a les 19:30, amb una conferència en el Centre de Congressos d’Elx: “Valors ambientals en el tram  elxà del riu Vinalopó”, impartida per  D. Carlos Martín Cantarino, Aula de la Ciència, professor de la Universitat d’Alacant. Recordar-vos que el Centre de Congressos esta en el carrer Filet de Fora, 1.

Para el Domingo 6 d’Abril. a les 10:30h.Una activitat molt interessant, excursió guiada por D. Carlos Martín Cantarino (Aula de la Ciència, UA), amb un itinerari que ens portarà pel marge dret de la Rambla, des de la Rafa cap al nord, fins a l’altura del Vaig moldre del Cèntim i la rafeta, per a descobrir la biodiversitat que atresora. La  duració estimada 3h. El punt d’eixida l’aparcament junt col·legi Ausiàs March. Carrer Societat el Despertar Femení o Despertament Femení. Portar calçat adequat, aigua i ganes de passar-ho bé.

Per descomptat les exposicions estaran obertes obertes al públic del 3 d’Abril al 4 de Maig (Dimarts a Divendres de 10.00 a 14.00/15.00 a 18.00 h. Dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h. Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h. Dilluns tancat).

Una salutació de Trobades del Vinalopó.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page