Scouts de Alicante celebra Sant Jordi i el seu festival de la cançó.

Scouts de Alicante celebra Sant Jordi i el seu festival de la cançó.

L’associació Scouts de Alicante, membre del CJA, va celebrar el passat 6 d’abril una de les activitats més importants que té al llarg de l’any.

Al matí, centenars de xiquets i joves dels agrupaments escoltes de l’associació es van donar cita a la Serra Grossa per a realitzar activitats mediambientals, rutes i tallers, amb l’objectiu de conscienciar sobre la conservació de la naturalesa i conéixer més la flora i les possibilitats que el paratge oferix a la ciutat d’Alacant.

Després de les activitats, l’activitat es va traslladar al col·legi Ángel de la Guarda, on va tindre lloc la celebració del festival de la cançó, a la que els agrupaments participants elaboren i canten cançons al públic assistent.

A les 20.00h va acabar una jornada en què xiquets i jóvens van disfrutar d’un dia d’activitats, cançons i iniciatives per a la conservació del medi ambient. L’activitat ha comptat amb la col·laboració del Consell de la Joventut d’Alacant.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page