Subvenciones Plan Zona Norte 2014

Subvenciones Plan Zona Norte 2014

El dilluns 31 de març, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alacant va aprovar les Bases de la Convocatòria de subvencions a entitats associatives per al desenvolupament de projectes d’actuació relacionats amb els objectius del Pla Integral de la Zona Nord.

Encara que es tracta d’una convocatòria que es repetix els últims anys, les Bases actuals presenten algunes novetats, tant en el contingut com en els Models amb què cal presentar la sol·licitud de subvenció o la posterior justificació.

Per este motiu des de l’Ajuntament es realitzaran reunions explicatives on es parlarà sobre les novetats introduïdes per a la present edició, les característiques que han de tindre els Projectes en concurrència i la manera més adequada, des del punt de vista tècnic, d’omplir els Models per a la seua presentació.

Es realizacán dues sessions de treball iguals amb aquestos temes, una en horari de matí i una altra de vesprada, per a totes aquelles entitats que tinguen interés en els continguts assenyalats.

Des de l’Ajuntament preguen que indiqueu, bé per correu electrònic, bé per telèfon, si esteu interessats/as a acudir i qual de les dos sessions heu triat. D’esta manera evitarem fer grups massa grans i poc operatius, convocant una nova sessió en el cas que siga necessari.

Dies previstos:

  • Dimecres 9 d’abril a les 18 h.

  • Dimecres 16 d’abril a les 10 h.

Lloc: Centre Municipal Integrat Plaça d’Alger.

Confirmació d’assistència: assenyalant dia triat, al telèfon 965 12 87 64, a l’atenció de Mª del Mar Domenech; o a l’adreça de correu planzonanorte@alicante-ayto.es

subv_aso_p_gr

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page