COMENÇA LA SETMANA JOVE 2014

COMENÇA LA SETMANA JOVE 2014

El dilluns 29 de setembre, a les 11.30h del matí, ha començat la SETMANA JOVE 2014 amb la roda de premsa per a la presentació del programa, que ha tingut lloc a l’Ajuntament d’alacant. A l’acte de presentació han assistidt membres de la Comissió Permanent del CJA, així com algunes de les associacions que participen en la organització d’aquesta Setmana Jove.

A la presentació també ha participat el Regidor de Joventut d’Alacant, Pablo Sandoval, que ha acompanyat al Consell de la Joventut d’Alacant en la roda de premsa. La Regidoria de Joventut col·labora amb l’organització amb la cessió d’espais i amb la difussió d l’esdeveniment.

Després de la presentació, el programa començará el dimarts 30 de setembre amb tallers per a IES, tertúlies i projeccions. El programa complet, amb totes les seues activitats, es pot consultar a continuació:

banner_programa_val

US INVITEM A PARTICIPAR EN LA SETMANA JOVE 2014.

 

Más información:

cjalacant.org/setmanajove

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page