Jornada Feminista: "Ayer y hoy del feminismo: de las olas a las mareas"

Jornada Feminista: “Ayer y hoy del feminismo: de las olas a las mareas”

Serà el 19 de setembre de 2014.

L’Associació Museo de Hechos y Derecho de las Mujeres (MHDM) convoca quantes persones vullguen acompanyar-los, al seu dia de presentació, a gaudir d’unes hores de reflexió feminista i sororitat.

El proper dia 19 de setembre de 2014, divendres, en la Seu Universitària de la Ciutat d’Alacant han organitzat una Jornada Feminista de reflexió i intercanvi d’idees, titulada: “Ayer y hoy del feminismo: de las olas a las mareas”, en què comptaran amb Carmen Alborch, Oliva Blanco i Rosa Cobo. En el transcurs del dia presentaran en públic l’Associació i els seus projectes.

La inscripció serà obligatòria als efectes de la capacitat del local, i s’ha de realitzar a través del mail museohdmujeres@gmail.com, i per mitjà de l’ingrés de 5 euros d’aportació en el compte ES21 2100 7702 3702 0001 8681.

Consulta la resta de la informació en el díptic de la jornada:

jornada-001

jornada-002

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page