Vegan Fest Alicante mou a més de cinc mil persones

El primer festival vegà celebrat a Alacant, Vegan Fest, va reunir a més de cinc mil persones al llarg de la jornada del dissabte 30 d’agost. El CC Les Cigarrerres va acollir esta trobada que va ser un punt de reunió per a aquells que compartixen este estil de vida i per als curiosos que van voler informar-se sobre este moviment que cada dia té més adeptes.

Vegan Fest Alacant no sols ha sigut un referent en la ciutat, sinó que també ha eclipsat el panorama nacional, ja que no es té constància de cap altre festival que girara al voltant del veganisme d’estes característiques. Tal va ser l’èxit, que es va completar l’aforament en les conferències i tallers oferits, arribant a congregar a més de 300 persones en cada un d’ells. Els assistents també van poder disfrutar de projeccions, música en directe, llocs d’informació i menjar, activitats infantils, concursos culinaris i d’un xicotet mercat ambulant ecològic.

Esta proposta, que naix de l’associació musical Alacant Rock, ha tingut una gran acollida. Segons declarava Laura Jiménez, una de les organitzadores que ‘llevat dels errors comesos per ser una primera edició, ha sigut una gran experiència i ens plantegem per a l’any que ve seguir amb esta iniciativa’.

El veganisme no sols és una dieta 100% vegetariana, sinó que també és un estil de vida que promou el respecte cap als animals i lluita contra l’especismo. ‘La idea principal d’este festival era crear consciència en les persones i fer-los veure que hem de tractar els animals d’igual a igual’, comentava Laura Jiménez i puntualitzava que ‘ells no són productes ni sers que ens pertanguen, hem d’aprendre a solidaritzar-los amb aquells que no tenen veu’.

Després de la ressaca de l’èxit, els organitzadors de Vegan Fest Alacant ja pensen en una nova edició per al 2015 a la província amb noves activitats i sorpreses.

Més info:
http://veganfestalicante.com/
https://www.facebook.com/pages/Vegan-Fest-Alicante/657906857628571?fref=ts

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page