II JORNADES sobre POLICIA, DIVERSITAT y DRETS

II JORNADES sobre POLICIA, DIVERSITAT y DRETS

Data: Dissabte, 15 de Novembre 2014
Hora: de 9’00h a 21’00h
Lloc: Seu Universitària Alacant, (Av/ Ramón i Cajal nº 4)
Fitxa d’Inscripció (limitades)

L’Associació Gaylespol i Diversitat, conjuntament amb la Universitat d’Alacant, organitzen les II Jornades sobre Policia, Diversitat i Drets i que pretén mitjançant conferències i taules rodones analitzar els discursos socials y polítics de la diversitat sexual i de la identitat de gènere, així com aprofundir en les claus per a treballar la gestió de la diversitat en les Forces i Cossos de Seguretat i analitzar els elements que suposen discriminació per raó d’orientació i/o identitat sexual.

VEURE PROGRAMA DE LES JORNADES
CLICKA PER A INSCRIPCIÓ

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page