25N: Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència de Gènere

25N: Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere

La Plataforma Feminista d’Alacant convoca a una CONCENTRACIÓ el dia 25 de novembre en la plaça Calvo Sotelo / Cl Federico Soto a les 20’00h amb el motiu de la commemoració del DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

Enguany, l’acte s’emmarca dins de la campanya que hem posat en marxa: PARAR LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ÉS QÜESTIÓ DE VIDA O MORT, la qual es presentarà de manera formal en roda de premsa el dia 24.

Una de les accions que posem en marxa per a iniciar la campanya és la presentació d’unes banderoles o domassos amb la llegenda: “Hui una altra dona assassinada”, la qual instem a penjar des de finestres, balcons… a la fatxades exteriors cada vegada que una dona haja sigut assasinada per violència masclista.

pfa2

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page