Pla de Treball 2015 del CJA

Pla de Treball 2015 del CJA

Comença 2015, i el Consell de la Joventut d’Alacant comença a dissenyar el seu Pla de Treball amb les activitats, iniciatives i projectes que es portaran a terme al llarg de l’any. Per a elaborar el Pla de Treball volem comptar amb totes les associacions que formeu part del CJA, i per això us convidem a participar enviant les vostres propostes, i participant a les reunions convocades per a gener.

Enviament de propostes

Les associacions que formen part del CJA poden enviar les seues propostes d’activitats per al Pla de Treball fins al divendres 9 de gener. Les propostes han de ser enviades per e-mail, a cja@cjalacant.org

Reunions presencials

Per a treballar totes les propostes i rebre més per part de les associacions, hi haurà dues reunions al l’Hotel d’Asociacions del CJA, a la que esteu invitades a participar totes les persones representants de les associacions juvenils que hi formeu part.

  • Dimarts 13 de gener, a les 10.00h
  • Dijous 15 de gener, a les 17.30h

Esperem la participació de totes les associacions en l’elaboració del PLA DE TREBALL 2015 del CJA.

 

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page