Reforestació Monte Orgegia 11 de gener

Reforestació Monte Orgegia 11 de gener

Després de l’èxit de convocatòria de la passada reforestació, el 30 de novembre de 2014, que finalment no es va poder realitzar per la pluja, l’Àrea Verda del Consell de la Joventut d’Alacant, amb les associacions Scouts de Alicante-MSC i la Colla  Ecologista d’Alacant, organitzen una Reforestació en Monte Orgegia el diumenge 11 de gener de 2015. 

Més informació al cartell informatiu de l’activitat.

En què consistix l’activitat?

L’objectiu és aconseguir representar el bosc mediterrani, amb la majoria de les seues espècies i en els seus diferents estrats: arbori, arbustiu i herbáceo. Per a això, i en un ambient festiu i de sensibilització amb el medi ambient, pretenem plantar uns 200 plançons, entre pi, llentiscle, retrama, albardín, espígol, sàlvia, gamoncillo, romer, timó i margalló.

A més volem donar a conéixer Monte Orgegia fent una ruta per la zona. Per a això, comptarem amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambiente i la seua guia de rutes urbanes. Medi Ambient també col·labora amb l’activitat  amb material i recursos per a la reforestació.

Pla de la Jornada

Quedarem a les 9:30h darrere del Hogar Provincial. Després de dividir-nos en dos grups ens posarem mà a l’obra. Mentres un grup fa la ruta, l’altre grup es posarà a reforestar.

Després s’intercanviaran. Està previst que l’activitat finalitce a les 13:00h.

Hi ha molt treball a fer i com més siguem millor. Però és important que confirmeu assistència com més prompte millor, ja que hem limitat el nombre de voluntaris per a una mejor organització de l’activitat.

Per si hi havia dubtes l’activitat és gratuita.

Cal portar roba còmoda, aigua, guants per a la faena (opcional) i moltes ganes.

COMO LLEGAR

Vull assistir

Per a notificar la teua assistència i que et tinguem en compte a l’hora de planificar el material de l’activitat, necessitem que emplenes la següent fitxa d’inscripció.

INSCRIPCIÓ PERSONAL

Si representes a un grup de persones, associació o col·lectiu, i teniu pensat assistir, podeu omplir la inscripció per a grups.

INSCRIPCIÓ DE GRUPS

T’esperem a la reforestació de Monte Orgegia, el pròxim 11 de gener.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page