Tertùlia sobre polítiques joventut

Tertùlia sobre polítiques joventut

FORMACIÓ, OCUPACIÓ I VIVENDA QUÈ SOLUCIONS APORTEM ELS JÓVENS?

Davall d’aquest títol tindrà lloc, el 19 de desembre a les 19.00h, a la Seu Ciutat d’Alacant (Av. Ramon i Cajal 4), una tertúlia sobre polítiques de joventut.

Els temes a tractar seran relacionats amb tres grans blocs: formació dels jóvens, ocupació juvenil i accés a la vivenda, tres temes que preocupen a la joventut en el context socioeconòmic actual.

A la trobada han sigut invitats per a participar, com a membres de la taula, representants de col·lectius juvenils dels partits polítics amb presència a Alacant, associacions de jóvens empresaris i col·lectius jóvens de sindicats, així com Associacions d’estudiants.

Han confirmat la seua assistència a l’activitat les següents entitats i col·lectius: Joves Socialistes d’AlacantJoves amb CompromísVox AlicanteUPyD AlicanteAposta Jove UGTCampus Jove.

T’invitem a assistir a esta trobada, totalment oberta al públic, on podràs escoltar els arguments de cada una de les entitats i col·lectius participants en la tertúlia, i a més podràs realitzar preguntes i intervindre. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

A més, l’activitat serà retransmesa per streaming, i es podrà participar per xarxes socials, per mitjà del hashtag #tertuliaCJA.

VIDEOSTREAMING

Clicka en aquest enllaç per a seguir per videostreaming la tertúlia: http://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

 

 

boton_Setmana_FB Val

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page