Neteja del Riu Sec 22 de febrer

Neteja del Riu Sec 22 de febrer

El 22 de febrer teniu una cita amb el medi ambient. Des de l’Àrea Verd del Consell de la Joventut d’Alacant promovem una activitat de neteja del Riu Monnegre (conegut com a Riu Sec), activitat emmarcada dins del projecte internacional LET’S DO IT, mitjançant el qual s’intenta aconseguir un medi ambient més net i conscienciar sobre la conservació de la natura.

Nota 18/02/2015: Activitat cancel·lada. Les plutges de la setmana compliquen el recorregut i les tasques de neteja. A dia de hui, alguns pasos s’havien inundat i el recorregut previst s’hauria de modificar.

L’activitat

Quedarem en l’àrea recreativa de la Sabateta, a Mutxamel, a les 9:00h, per a donar la benvinguda als assistents i explicar el pla del dia.

Aleshores, començarem a realitzar la senda del riu sec. S’iniciarà el recorregut en  grups, separats entre si per escassos metres, per a poder conduir de forma més organitzada i segura la senda. Durant el recorregut anirem parant en les diferents punts de neteja, per a arreplegar els residus de la zona i netejar el riu. Durant el matí es recorrerà el curs del riu mentres es neteja, es tracta d’un recorregut de 10km.

Es continuarà el curs del riu fins a la desembocadura. L’activitat finalitzarà a les 14:30 en el Col·legi Salesians de Campello, després de realitzar la trobada de clausura. Un transport tornarà als participants que hagen acudit en el seu propi vehicle al punt inicial, perquè puguen arreplegar-ho.

Els Ajuntaments col·laboradors proporcionaran als participants fruita i aigua durant el matí.

L’activitat és totalment gratuïta i oberta a tota persona interessada a participar.

A qui va dirigida?

-Activitat destinada a persones majors de 18 anys i menors acompanyats de responsables legals.

-Tots els participants estaran inscrits a través de llistats en la pàgina del CJA

-S’acceptaran grups, en llistats paral·lels, amb monitors o responsables legals reconeguts.

No tens com anar?

Des de l’organització s’habilitarà un transport de forma gratuïta que eixirà a les 8.30h des d’Alacant (Av. Dr. Rico, pàrquing junt al Club Información) per a aquelles persones que no puguen desplaçar-se en vehicle particular a l’activitat. La tornada serà a la 14.30h des de Campello, arribant novament al pàrquing en l’Av. Dr. Rico a les 15.00h.

Les persones que vullguen sol·licitar fer ús del transport hauran de confirmar-ho al fer la inscripció. Només hi haurà buit en el transport per a les primeres persones que ho sol·liciten a l’inscriure’s.

Quin material cal portar?

És necessari portar roba i calçat (bótes) adequat per al tipus d’activitat, així com guants. L’organització s’encarregarà de qualsevol altre material específic que siga necessari.

Vull assistir, Com m’inscric?

Hi ha dos tipus d’inscripcions, per a grups, o individuals: INSCRIPCIONS OBERTES

Nota 18/02/2015: Activitat cancel·lada. Les plutges de la setmana compliquen el recorregut i les tasques de neteja. A dia de hui, alguns pasos s’havien inundat i el recorregut previst s’hauria de modificar.

Davant qualsevol dubte sobre l’activitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres, mitjançant el correu cja@cjalacant.org.

T’esperem a la neteja del Riu Sec, el proper 22 de febrer.

ORGANITZA: Área Verde del Consell de la Joventut d’Alacant, Scouts de Alicante.

COL·LABOREN: Excms. AJuntaments de Sant Joan d’Alacant, El Campello i Mutxamel, Salesianos El Campello.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page