Xarrades informatives: Summer Universities

Xarrades informatives: Summer Universities

AEGEE, una de les organitzacions estudiantils més grans d’Europa i amb més reconeixement a nivell internacional torna a organitzar les Summer Universities, on tindràs l’oportunitat de viatjar d’una manera diferent.

Són unes vacances? És un viatge cultural? És un intercanvi estudiantil? És un viatge d’immersió lingüística? És un mini-Erasmus? No és gens d’açò però té característiques de cadascuna d’elles. Les Summers Universities són el projecte més antic de AEGEE, celebrant-se des de 1987.

cartel AEGEE

En què consisteix? Podràs passar 10-15 dies en la regió d’Europa que tries, juntament amb joves com tu de diversos països, realitzant activitats organitzades per joves voluntaris de la ciutat de destinació. En funció de la temàtica, les activitats giren entorn de diferents continguts: poden ser cursos d’idiomes, cultura i història, esports, fotografia, ball, teatre… És una forma d’aprendre i fer turisme que no s’assembla a res que hages conegut abans.

I el millor? Que tot està organitzat per joves com tu que ho fan de manera desinteressada, i per açò pots viure aquesta experiència per al voltant 130€, en funció de la destinació (inclou activitats, allotjament i mitja pensió)
Ací tens més informació: http://aegeealicante.org/summer-universities/que-son-las-summer-universities/
Vols saber més i com sol·licitar-ho? Consulta tota la informació en www.aegeealicante.org o vas agafar a les nostres xarrades informatives que tindran lloc en les diferents universitats d’Alacant, Elx i Murcia.

– UMH (Elx) –> 22 d’Abril
– Centre Social de Múrcia –> 22 d’Abril
– Universitat d’Alacant –> 23 d’Abril
A les 12.00 h (Aula A1/1-50X -Aulari 1-)
A les 17.00 h (Aula A1/1-51X -Aulari 1-)

No dubtes a preguntar a través de nostre numere de Whatsapp 644 111 358

El termini es tanca el 24 d’abril. No ho deixes per a l’últim dia!

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page