Taller d'ocupació laboral

Taller d’ocupació laboral

L’Àrea socioeconòmica del Consell de la Joventut d’Alacant juntament amb Aposta Jove en la Comarca de l’Alacantí-La Marina realitzen tallers d’informació laboral

Dins del Consell de la Joventut d´Alacant, Aposta Jove coordina l’àrea Socioeconòmica. Una de les activitats proposades dins del pla de treball per al 2015 és la realització de xarrades en els Instituts per a orientar a l’alumnat de 4º de l’ESO, sobre l’actualitat del mercat laboral Alacantí.

Cartel charlas empleo

Des de febrer van començar els tallers en l’Institut Verge del Remei

Aposta Jove UGT-PV, des del moviment associatiu juvenil, té com a objectiu aconseguir que l’alumnat dels centres d’educació formal, coneguen els seus drets i els seus deures com a futurs treballadors i treballadores.

En aquestes xarrades s’incideix en la importància que es familiaritzen amb els termes vinculats al mercat laboral, al sindicalisme i a la participació associativa. En la mateixa s’introdueixen termes que són d’imprescindible coneixement dins del mercat laboral com són: Negociació Col·lectiva, Conveni Col·lectiu, Estatut dels Treballadors, Nòmina, Contractes etc.

Si qualsevol centre educatiu esta interessat o participar pot sol·licitar informació de les mateixes en el nostre correu electrònic: cja@cjalacant.org

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page