Jornades Convivència - Consell de la Joventut d'Alacant

Jornades Convivència – Consell de la Joventut d’Alacant

Imagina un cap de setmana de trobada envoltada de gent com tu, implicada en la seua associació, creativa, innovadora… Això és el que t’oferim el Consell de la Joventut el cap de setmana del 8, 9 i 10 de juliol, un cap de setmana per compartir amb joves d’altres associacions amb activitats, tallers i sobretot, intercanvi i diversió. La trobada té una finalitat formativa i lúdica i una ocasió única per conèixer les associacions que formen el Consell de la Joventut i que tipus d’activitats realitzen. És per això, que les activitats que es realitzin estaran preparades per les associacions assistents.

 

Encuentro asociaciones _FINAL

On és?

El lloc de la trobada serà la Granja Escola  Lo Boligni. Des del Consell de la Joventut oferirem un bus per portar i portar als participants. És molt important que en la inscripció a la trobada digueu si utilitzareu el bus o bé anireu per compte propi. (Eixirem a les 19h des d’Estels amb l’autobús)

Qui pot anar?

Poden venir a la trobada tots i totes les persones joves que pertanyen a alguna associació membre del Consell de la Joventut. Un dels objectius de la trobada serà que, a través del contacte personal entre les entitats i la permanent, es puguin donar col·laboracions i accions conjuntes per dinamitzar a la joventut Alacantina.

Totes les despeses de la trobada seran a càrrec del Consell de la Joventut tant d’allotjament com a material per a les formacions. Per assegurar la participació màxima d’associacions, podran assistir entre 2 i 4 persones per entitat.

On puc incriure’m?

Emplena el següent formulari d’inscripció per participar en la trobada, Enlaç de inscripció

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través via mail a gestion@cjalacant.org o bé per telèfon al 965149698

A continuació us deixem un horari orientatiu de la trobada.

  Divendres 8 Dissabte 9 Diumenge 10
9:00 – 10:00h Desdejuni Desdejuni
10:00 – 11:30h Taller fotografia amb mòbil Dinàmica
11:30 – 12:00h Esmorzar Esmorzar
12:00 – 13:30h Taller Percussió Debat “Qual es el  futur del associacionisme i la participació juvenil?”
Menjar
17:00 – 18:30h Arribada i acreditacions Taller sobre igualtat en la diversitat. Tornada
18:30 – 18:45h Berenar
18:45 – 20:30h Taller de Maquillatge Zombi Dinàmica d’equip.
Sopar

 

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page