Y tu, què has fet aquestes fogueres?

Aquesta és la pregunta que des del Consell de la Joventut volem plantejar a la joventut alacantina sobre la festa de fogueres. Una festa ficada en l’ADN de la ciutat però que cada vegada es constata més l’allunyament de la gent jove amb les entitats que vertebren la festa. Des de fa uns anys les fogueres són, per a la gran majoria de la gent jove, una festa per a eixir a beure i a ballar sense cap il·lusió per veure més enllà. Per a aquest col·lectiu, queda en un segon pla el treball que dediquen molts artistes constructors de fogueres i es perd l’interés pels actes més importants d’aquestes festes.

Amb el títol “Y tu, què has fet estes hogueras?” volem invitar a la joventut a debatre amb agents implicats en la festa sobre l’oci que viu la joventut entre el 18 i el 24 de juny a fi de crear un document amb les conclusions i aportacions. Per això us invitem a participar en el coloqui i poder traure unes conclusions sobre el paper de les festes de la nostra ciutat en els últims temps.

La trobada tindrà lloc el dia 30 de juny en l’edifici municipal El Claustre a les 18:00. (C/ Llaurador, 6)

Si esteu interessant en participar, posa’t en contacte amb nosaltres en:

  • gestion@cjalacant.org
  • vicepresidencia@cjalacant.org

Esperem comptar amb la vostra col·laboració

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page