Borsa de Formació del CJA

Des del Consell de la Joventut d’Alacant volem apliar la nostra oferta de formació per poder cobrir les necessitats i inquietutds de la joventut. Per a això, hem creat un formulari per recollir les vostres propostes de cursos, tallers o formacions que vosaltres podeu oferir.

Per aportar propostes, heu d’emplenar el següent formulari

Les dades a tenir en compte per a la presentació de cursos:

  • Els cursos tindran un mínim de 4 i un màxim de 70 hores.
  • Els cursos es plantejaran per alguna de les tres convocatòries de cursos a l’any (gener-juny, juliol-agost o setembre-desembre)
  • Podran plantejar-se diversoss nivells (inicial, mitjà, avançat) d’una mateixa temàtica.
  • És imprescindible poder facturar per dur a terme els cursos.
  • Per a la realització d’un curs en un període concret és necessari emplenar el formulari amb dos mesos d’antelació al començament de la convocatòria dels cursos.

* El Consell de la Joventut amb aquest formulari vol realitzar una base de dades de possibles formacions. Emplenar-ho no implica la realització obligatòria del curs o formació. Es tracta de propostes que tindrem en compte per a la realització de futurs cursos. Això implica que en cas de decidir dur a terme un curs ens posarem en contacte amb les persones formadores per acabar de definir horaris, temàtiques, preus amb el professorat i la disponibilitat del Consell.

Formulario (1)

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page