25 aniversario CJA

El 22 d’abril celebra la gala de 25 aniversari a la Casa de la Musica de Cigarreras

 

El Consell de la Joventut d’Alacant celebra la seva 25 aniversari 25 anys unint a la joventut alacantina

La joventut alacantina celebra aquest any el 25 aniversari del Consell de la Joventut d’Alacant (CJA). Aquesta entitat representa a la joventut de la nostra ciutat i agrupa a les associacions juvenils alacantines.

Per a aquest dia el Consell de la Joventut ha organitzat una gala en la qual estan convidats a participar polítics i representants juvenils del conjunt del país i de l’Estat. Agrupacions juvenils i associacions de joves s’encarregaran d’animar  l’acte de manera oberta i dinàmica.

Entre els actes organitzats per a aquest dia  el Consell també es troba una jornada de treball, de 10 h. a .14 h.  en la qual els i les joves de la ciutat estan convidats a acostar-se i realitzar propostes en diferents àmbits que afecten a la joventut com a habitatge, ocupació o emancipació.

El Consell de la Joventut ha habilitat el següent formulari  (punxa aquí)

El Consell de la Joventut d’Alacant és l’organisme que agrupa a més de 30 associacions i entitats juvenils de la ciutat. El Consell té entre les seves funcions fomentar l’associacionisme juvenil, promoure la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural de la ciutat i participar en els organismes consultius de caràcter públic que s’estableixin per a l’estudi de la problemàtica juvenil.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page