La Bisexualitat es Despulla

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Bisexualitat l’Àrea LGTBI del Consell de la Joventut d´Alacant i TRINCHERA organitzen uns tallers i xarrades per a divendres que ve 22 de setembre en l’edifici municipal El Claustre.

En aquestes xarrades i tallers participen:

Virginia Denia, Copresidenta de TRINCHERA GSD, Activista bisexual
Títol:
Tòpics i estereotips.
Construint afectivitats.
Descripció:

La hipersexualización de la bisexualitat ens estigmatitza i posa en perill. En aquest taller, reclamem els nostres cossos, construïm i compartim noves afectivitats al marge d’estereotips i condicionaments.

Esdras Catari, Activista bisexual
Títol:
Monosexismo i Bifobia.
Reflexions sobre estructures de poder i l’exclusió.

Descripció:
La Bifobia és l’aversió, exclusió i discriminació cap a les persones bisexuales, però aquesta discriminació és conseqüència directa d’una estructura de poder, el monosexismo.
En la xarrada “Monosexismo i Bifobia” ens endinsarem en com actuen aquestes estructures i reflexionarem sobre la seua opressió a les persones bisexuales, com les estructures de poder generen privilegis i exclusions i com podem abordar-les des de l’anàlisi crítica de la Bisexualitat i la Bifobia en la societat.
AVISEM QUE PORTEU ROBA PER A TACAR-VOS 😉

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page