PRESENTACIÓ #SETMANAJOVE2017

PRESENTACIÓ #SETMANAJOVE2017

13 d’Octubre de 2017.

El Consell de la Joventut d´Alacant ha portat avui a cap la roda de premsa que inicia la Setmana Jove 2017.

Ha iniciat la roda de premsa el President del Consell Julián González, on ha explicat que la Setmana Jove 2017 contínua amb la línia de representar als joves de la ciutat d’Alacant, a través de les diferents activitats i projectes que es van a realitzar gràcies a les associacions i àrees del CJA, i altres associacions col·laboradores, cercant una pluralitat que abaste el major nombre de joves alacantins.

Després ha donat pas a la coordinadora de la Setmana Jove 207 Belén Vidal que ha explicat que s’ha dividit en tres parts. La primer la Fira dels IES del 17 al 19 en el Centre Cultural de les Cigarreras, on diversos IES de la ciutat alacantina participaran en les diferents activitats que han realitzat les associacions i àrees del Consell. En segon lloc les activitats que estan obertes a tots els joves de la ciutat des del dilluns 23 al divendres 27 d’octubre que realitzaran les diferents àrees i associacions del CJA al costat de noves associacions col·laboradores. I finalment la Fira d’Associacions en l’Esplanada d’Alacant el dissabte 28 on les associacions tenen l’oportunitat d’informar sobre les activitats que realitzen durant l’any.

Finalment Carolina Cutanda vocal de comunicació, ha comentat que tota la informació de la Setmana Jove 2017 estarà en la web, Facebook i twitter del Consell. També qualsevol dubte i/o informació es poden resoldre i/o informar-se a través de les nostres tècniques per telèfon, e-mail o en persona en la seu del CJA.

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page