Oficina

El Consell de la Joventut d’Alacant compta amb una oficina i tècnics que están a disposició de les associacions membres i de totes aquelles persones amb dubtes i inquietuts.

HORARIO OFICINA

 

Atención al público:

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

09:30 a

13:30

09:30 a

13:00

 09:30 a

13.00

09:30 a

13:30

 09:30 a

13.30

  16:00 a

19:00

        16:00 a

19:00

 

SERVEIS OFICINA

SERVEIS AL PÚBLIC

En la oficina del CJA informem al públic de forma presencial, telefònica o per e-mail d’activitats, cursos i propostes per a la joventut. També tenim a disposició del públic panels amb informació i triptics de campanyes i iniciatives.

SERVEIS A ASSOCIACIONS MEMBRE

Una de les missions fonamentals del Consell de la Joventut d’Alacant és el recolzament de l’activitat de les associacions juvenils de la ciutat d’Alacant. Per això, des del CJA oferim serveis de suport a les associacions que formen part del Consell. Por consultar en aquest enllaç tots els serveis que oferim, que també es resumeixem a continuació:

– Reserva d’espais: El Consell de la Joventut d’Alacant posa a disposició de les seus associacions membre una sèrie d’espais per a realitzar reunions o per a realitzar gestions, como ara el HOTEL D’ASSOCIACIONS o el despatx de la OVA. De la mateixa forma, els tècnics poden gestionar altres espacios municipales per a les associacions membre. Per a reservar un espai, contacta amb gestioncja@gmail.com o telefona al 965 14 96 98

– Recolzament tècnic: Des de l’oficina del Consell de la Joventut d’Alacant estem a disposición de les nostres associacions per a ajudar amb gestions, facilitar ordinadors i espais per a tasques de l’associació, imprimir documents, fer fotocòpies i fins i tot elaborar carteleria per a activitats. Si necessites recursos d’oficina, contacta amb nosaltres i intentarem recolzar l’activitat de la teua associació.

– Proposta de projectes i activitats: El Consell de la Joventut d’Alacant està obert a les propostes, projectes i activitats de les seues associacions. Si la teua associacio membre  té un projecte, des del Consell podem ajudar-te.

CONTACTE OFICINA

CONSELL JOVENTUT D’ALACANT

 

Av. de Orihuela, 59
03007 Alacant

Tel.: 672 34 04 34

 

cja@cjalacant.org

www.cjalacant.org

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

2 Respuestas

  1. Maria victoria gomis
    Maria victoria gomis / 1-17-2017 / ·

    Buenos días,
    quería preguntarles, yo realicé el curso de Illustrator e Indesign en Octubre-Noviembre con ustedes, ¿cuándo o cómo solicitamos el título?

    Muchas gracias!

Escribe un comentario con tus opiniones