Oficina

El Consell de la Joventut d’Alacant compta amb una oficina i tècnics que están a disposició de les associacions membres i de totes aquelles persones amb dubtes i inquietuts.

HORARI OFICINA

Horari especial de Setmana Santa:

El centre 14 romandrà tancat els dies 13, 14, 17 i 27 d’Abril i l´1 de Maig. La resta de dies l’oficina continuarà amb el seu horari habitual.

Atenció al públic:

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

9:30  a 13:30

9:30  a 13:30

9:30  a 13:30

9:30  a 13:30

9:30  a 13:30

 

 

 

SERVEIS OFICINA

-RESERVA D’ESPAIS

El Consell de la Joventut d’Alacant posa a disposició de les seus associacions membre una sèrie d’espais per a realitzar reunions o per a realitzar gestions, como ara el HOTEL D’ASSOCIACIONS o el despatx de la OVA. De la mateixa forma, els tècnics poden gestionar altres espacios municipales per a les associacions membre.

Per a reservar un espai, contacta amb gestioncja@gmail.com o telefona al 965 14 96 98

-RECOLZAMENT TÈCNIC

Des de l’oficina del Consell de la Joventut d’Alacant estem a disposición de les nostres associacions per a ajudar amb gestions, facilitar ordinadors i espais per a tasques de l’associació, imprimir documents, fer fotocòpies i fins i tot elaborar carteleria per a activitats. Si necessites recursos d’oficina, contacta amb nosaltres i intentarem recolzar l’activitat de la teua associació.

-PROPOSTA DE PROJECTES I ACTIVITATS

El Consell de la Joventut d’Alacant està obert a les propostes, projectes i activitats de les seues associacions. Si la teua associacio membre  té un projecte, des del Consell podem ajudar-te.

CONTACTE OFICINA

CONSELL JOVENTUT D’ALACANT
C/Labradores 14, 3ª. 03002 Alacant
Tel. 965 149 698

cja@cjalacant.org

www.cjalacant.org

¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

2 Responses

  1. Maria victoria gomis
    Maria victoria gomis at ·

    Buenos días,
    quería preguntarles, yo realicé el curso de Illustrator e Indesign en Octubre-Noviembre con ustedes, ¿cuándo o cómo solicitamos el título?

    Muchas gracias!

Leave a Reply