PARTICIPA!

cartel_ participa web

Què és ‘VOLS UN CONSELL…PARTICIPA!’

VOLS UN CONSELL…PARTICIPA! és un plan integal per al foment de l’associacionisme en l’àrea metropolinata d’Alacant, que el seu objectiu és fomentar la creació d’associacions. Són moltes les realitats, col·lectius o persones que tenen alguna cosa en comú, ja siga un hobby, una reivindicació o interessos comuns, que podrien donar el pas per constituir-se com associació i d’aquesta forma potenciar les seues activitats, i que no ho fan, bé per desconeixement o per falta d’informació sobre el proccediment seguir.

Aquest pla pretén donar a conèixer als adolescents i joves alacantins què és una associació i quins són els avantatges d’associar-nos si compartim una inquietud amb altres companys, amics o ciutadans, ajudar a les i els joves que volen crear les seues associacions, potenciar i donar suport a les seues inciatives una vegada creades les associacions, potenciar i donar suport a les seues iniciatives una vegada creades les associacions,  formar-les en aspectes tècnics i de gestió perquè milloren la seua organització.

Consulta a continuació, en cadascun dels 4 àmbtis d’actuació, les iniciatives dutes a terme, i com et podes beneficiar d’elles si estàs interessat/da en el món associatiu.

Linea1_web Com? Xarrades en instituts per al foment de la cooperació i l’associacionisme.
Linea2_web Com? Assessorament a associacions, ajuda amb els tràmits, suport amb materials i indicacions.
Linea3_web Com? Facilitant que s’associen al CJA o que col·laboren amb nosaltres, difonent els seus esdeveniments i activitats.
Linea4_web Com? Oferint cursos de formació a les associacions per millorar i optimitzar la seua gestió.
Organitza
CJA-LOGO-COLOR
Col·laboren
Logo generalitat transperencia UA-color ivaj
¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page