LÍNEA 3

Recolzament a iniciatives associatives

 

Linea3_lateral_webLes associacions, un lloc per a dur a terme activitats, projectes i iniciatives

Les associacions, al seu dia a dia, duen a terme iniciatives, activitats i servicis molt interessants i útils per a la joventut. Normalment, és més fàcil dur a terme totes eixes accions amb la col·laboració d’altres entitats. El Consell de la Joventut d’Alacant ofereix un servei de suport a les associacions juvenils d’Alacant per al desenvolupament dels seus projectes i activitats. Tot això per a col·laborar al màxim en la realització dels projectes de les nostres associacions.

La teua associació juvenil forma part del CJA?

Contacta amb nosaltres per a informar-te dels avantatges de ser una associació juvenil membre del Consell de la Joventut d’Alacant. Tenim molt que oferir-te.

CREA_asoc_juveniles

Vols ajuda per a organitzar o difondre una activitat o projecte?

Si ets una associació membre del CJA, donem suport a la teua iniciativa o la teua activitat difonent-la, gestionant espais per a reunions i activitats, buscant ajuda econòmica, etc. Contacta amb nosaltres i informa’t.

QUÈ SERVEIX OFERIX EL CJA A LES SEUES ASSOCIACIONS MEMBRE:

OFICINA D’INFORMACIÓ, ASSESSORAMENT I SERVEIS PER A ASSOCIACIONS JUVENILS: 

 20130823_131802

  • Informació: S’envien, cada un cert temps, butlletins informatius des del CJA a totes les seues associacions membre i associacions col·laboradores, amb informació interessant per a les mateixes relacionada amb activitats, jornades, cursos, etc. organitzats pel CJA o per altres entitats.

  • Assessorament: La seua funció principal consistEix a informar les associacions juvenils que ho demanen sobre temes relacionats amb la fiscalitat, informació i ajuda per a la realització de projectes i activitats de qualsevol tipus en general, presentació de pressupostos i documentació de justificació d’ajudes.

  • Serveis: El CJA té a disposició de les associacions serveis i materials per a qui ho sol·licite. Se cedeixen espais, es gestiona l’ús de materials i es difonen les activitats de les associacions ho sol·liciten. El CJA disposa de llistes de correu, Facebook, twitter i pàgina web per a difondre les activitats i iniciatives de les associacions que ho sol·liciten.

HOTEL D’ASSOCIACIONS

20130823_131825

  • L’Hotel d’Associacions és la sala del Consell de la Joventut d’Alacant disponible per a totes les seues associacions membre. Té un horari més ampli i este es fa ininterromput de 9.00 h. a 22.00 h. (sempre coincidint amb l’horari d’obertura i tancament del Centre 14), i capacitat per a unes 12 persones.

  • Infraestructura i equipament disponible en l’Hotel d’Associacions: Dos taules de reunions, Tres taulers informatius, Telèfon, Setze taquilles, cedides per al seu ús a diferents associacions, Biblioteca de recursos per a associacions juvenils.

CESSIÓ DE TAQUILLES A ASSOCIACIONS JUVENILS

  • Des del CJA es faciliten taquilles a les associacions juvenils membre. Actualment l’ús de les 16 taquilles està en procés de revisió, per a alliberar aquelles que no estiguen en ús per a poder cedir-les a associacions que s’hagen incorporat recentment al CJA. 

SALA D’ASSOCIACIONS JUVENILS

20130823_131900

  • Aquest espai es troba ubicat dins de la seu del Consell de la Joventut d’Alacant, i és utilitzat per totes les associacions juvenils i àrees de treball pertanyents al CJA que sol·liciten el seu ús.

  • Equipament que poden disposar les entitats: Ordinadors carregats amb Windows i Open Office, Escàner, Taules de treball i material d’oficina, Impressora làser B/N, Enquadernadora, Fotocopiadora (el paper han de portar-ho les entitats), Fax, Wifi.

RESERVA D’ESPAIS 

  • Per a totes aquelles associacions que necessiten fer ús d’una instal·lació del Centre 14 o alguna instal·lació municipal, el CJA fa d’intermediari evitant tràmits per a les mateixes.
  • Per mitjà d’aquests servici es cobrixen les necessitats següents: Espais per a reunions, Sales per a diferents activitats socioculturals de les associacions, Disponibilitat del material propietat del Centre 14.

SERVEI DE PRÉSTEC DE MATERIALS I ÚS D’EQUIPAMENTS

20130823_131813

El material propietat del CJA es presta de forma gratuïta a totes aquelles associacions que ho sol·liciten així com a diversos usuaris. El procés per a això és comunicar-ho en el CJA per a omplir la corresponent fitxa de préstec segons la disponibilitat del mateix. A més, a les associacions membre li’ls facilita l’ús de servicis i equipaments del CJA.

Enviaments de correu gratuït per a associacions juvenils El correo ha de lliurar-se amb temps i separant els destinataris segons indique el personal tècnic del Consell per a facilitar el seu enviament.
Fax Qualsevol associació juvenul podrà utilitzar el fax situat a la seu del CJA i també rebre qualsevol petició mitjançant ell. 
Impressió de cartells a la impresora A3 És necessari sol·licitar el seu ús previament, i les tirades es limiten a 100 cartells cada any per associació, llevat d’excepcions, per a fomentar l’austeritat i la equitat entre l’ús de les diferents associacions membre.
Pantalla de projector Disponibilitat de solicitar la seua utilització.
Material Centre 14 Disponibilitat de solicitar la utilització de material propietat del Centre 14 (televisió, vídeo, equip de sonorització, canó de vídeo…)
Guíes associacionisme i recursos gràfics, escrits, i en vídeo L’Hotel d’Associacions disposa d’una biblioteca de recursos per a asssociacions, que es poden consultar en l’Hotel, o bé llevar-los fora al llarg d’un periode de temps, emplenant la corresponent fitxa de cessió.
Servei de recepció de correu Les associacions juvenils que així ho soliciten podran posar el domicili de la seu del CJA, per a rebre el seu correu.
Accés a internet Conexió Wifi y des de els ordenadors del CJA
Plastificadora Es podrà utilitzar en la pròpia oficina, per a plastificar paper de grandària A4.

INTERLOCUCIÓ EN LES RELACIONS DE LES ASSOCIACIONS JUVENILS AMB EL CENTRE 14 I LA REGIDORIA DE JOVENTUT

Des del CJA s’actua com a interlocutors entre les diferents associacions juvenils i la Regidoria de Joventut de l’Excm. Ajuntament d’Alacant, agilitzant i supervisant els tràmits burocràtics que comporta el tracte amb l’Administració.

Organitza
CJA-LOGO-COLOR
Col·laboren
Logo GVA-775 UA-color logo ivaj pequeño
¡Comparte!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page