El Consell de la Joventut d’Alacant compta amb una oficina i tècnics que están a disposició de les associacions membres i de totes aquelles persones amb dubtes i inquietuts.

Horari oficina

DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRES
9:00 – 13:00
9:00 – 13:00 9:00 – 13:00
9:00 – 13:00
9:00 – 13:00

Serveis Oficina

– Reserva d’espais

El Consell de la Joventut d’Alacant posa a disposició de les seus associacions membre una sèrie d’espais per a realitzar reunions o per a realitzar gestions, como ara el HOTEL D’ASSOCIACIONS o el despatx de la OVA. De la mateixa forma, els tècnics poden gestionar altres espacios municipales per a les associacions membre.

Per a reservar un espai, contacta amb gestioncja@gmail.com o telefona al 672 34 04 34

– Recolzament tècnic

Des de l’oficina del Consell de la Joventut d’Alacant estem a disposición de les nostres associacions per a ajudar amb gestions, facilitar ordinadors i espais per a tasques de l’associació, imprimir documents, fer fotocòpies i fins i tot elaborar carteleria per a activitats. Si necessites recursos d’oficina, contacta amb nosaltres i intentarem recolzar l’activitat de la teua associació.

– Proposta de projectes y activitats

El Consell de la Joventut d’Alacant està obert a les propostes, projectes i activitats de les seues associacions. Si la teua associacio membre  té un projecte, des del Consell podem ajudar-te.

Contacte oficina

CONSELL JOVENTUT D’ALACANT

Av. d’Orihuela, 59
03007 Alacant

Tel.: 672 34 04 34

cja@cjalacant.org

www.cjalacant.org