Gala 30 aniversario CJA

El Consell de la Joventut celebra el seu 30 aniversari amb una gala que mostra la força de l’associacionisme juvenil

La gala del 30 aniversari del CJA se celebrarà a la Sala d’Actes de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant el dia 28 d’octubre, a les 20.00 hores.

El Consell de la Joventut d’Alacant celebra el seu 30 aniversari com a màxim exponent del teixit associatiu juvenil a la ciutat d’Alacant. Tractant-se d’una cita especial, la gala tindrà lloc en un espai simbòlic com la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant, el dia 28 d’octubre, a les 20.00 hores.

A la gala del 30 aniversari del CJA assistiran els membres de la Comissió Permanent, les seues entitats membre i col·laboradores, representants de l’àmbit polític i joves de la ciutat. El fet que la celebració es produïsca en un espai de la UA és una mostra de la prolífica relació de col·laboració amb el Consell d’Estudiants de la Universitat d’Alacant (CEUA), part vital de la comunitat juvenil. “Ara, més que mai, després de la situació pandèmica que ha fet trontollar al teixit associatiu, però especialment al teixit associatiu juvenil, aprofitem aquesta gala per a posar en valor el potencial de l’associacionisme com a motor de canvi social. En aquest moment, hem de valorar l’educació en la participació perquè la nostra ciutat puga millorar de la mà de la societat civil,” com explica Álvar López de Medina, presidència del CJA. Per a agrair el compromís de la ciutadania amb el Consell, la celebració comptarà amb un lliurament de premis que reconeixen la labor de gran importància de les entitats amb la societat alacantina.

Presentació de la revista commemorativa a la gala del 30 aniversari del CJA

Seguint amb els homenatges a l’associacionisme jove, en la gala també tindrà lloc la presentació de JovALC – El jovent d’Alacant, la revista commemorativa del 30 aniversari del Consell de la Joventut. Una publicació en paper que a partir de reportatges, entrevistes, articles i històries, entre altres continguts, recollirà la petjada de tots els actors que han fet del CJA una entitat imprescindible per a la joventut i de llarg recorregut. A l’interior de la revista podrem trobar, a més de les seccions, reflexions de presidència del CJA, Àlvar López de Medina, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, el director general de l’IVAJ, Jesús Martí, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Alacant, María Conejero, i la vicepresidenta del Consell Valencià de la Joventut, Irene Peris.

Entrada lliure

En la línia de fer del Consell de la Joventut un organisme viu i obert a la joventut, aquell que vulga assistir podrà fer-ho adquirint les entrades de manera gratuïta des del dia 11 d’octubre. A continuació el públic general podrà accedir a les invitacions.