Día de Europa

El Consell de la Joventut d’Alacant se suma a la celebració del Dia d’Europa

El Consell de la Joventut d’Alacant se suma a la celebració del Dia d’Europa

El CJA informarà la joventut alacantina sobre participació, voluntariat i les seues entitats europees i inaugurarà una exposició fotogràfica en col·laboració amb Casa Mediterráneo

El Consell de la Joventut d’Alacant (CJA) se suma a la celebració del Dia d’Europa amb diferents activitats que tindran lloc en la setmana del 9 al 15 de maig. Entre les accions del CJA destaquen la instal·lació d’una paradeta informativa en l’estació d’ADIF el dilluns 9, coincidint amb el Dia d’Europa, i la inauguració d’una exposició fotogràfica sobre la crisi migratòria d’Ucraïna el divendres 13 a Casa Mediterráneo.

Amb motiu de l’Any Europeu de la Joventut, el màxim organisme de representació associativa de la ciutat participarà en la jornada que ha organitzat l’Ajuntament d’Alacant al costat de la regidoria de Joventut en l’hall de l’estació ferroviària d’ADIF. En aquest sentit, el CJA oferirà el dilluns informació sobre participació i voluntariat, a més de visibilitzar la labor de les seues entitats i promocionar les associacions de temàtica Europea que ho integren, a tota la ciutadania jove mitjançant un estand informatiu en horari de 10.30 a 13.00 hores.

Així mateix, el president del CJA, Àlvar López de Medina, i la seua vicepresidenta, Claudia Muñoz, assistiran aqueix mateix dia, al costat de l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i l’edil de Joventut, María Conejero, a la inauguració de l’exposició La llibreta dels joves, organitzada pel consistori alacantí i la regidoria.

Exposició fotogràfica a Casa Mediterráneo

El Consell de la Joventut d’Alacant col·labora amb Casa Mediterráneo, institució diplomàtica del Ministeri d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació, col·laboren, per primera vegada, a través de l’exposició De las sombras de una guerra a la luz del Mediterráneo. La crisis migratoria del conflicto de Ucrania vista por Manuel Lorenzo, que s’inaugura divendres que ve, 13 de maig, a les 19.00 hores en la seu de la institució albergada en l’Antiga Estació de Benalúa.

Amb aquesta mostra, tots dos organismes pretenen conscienciar a la joventut del terrible drama i èxode que suposen els moviments migratoris forçats i, en aquest cas, el que està vivint el poble ucraïnès.

L’entrada a la inauguració de l’exposició del fotoperiodista Manuel Lorenzo és lliure i gratuïta. Per això des del CJA animen a totes les seues entitats i a les joves d’Alacant a acompanyar-les en aquesta activitat.