Joventut, feminisme i alicantinisme en la nova identitat visual del Consell de la Joventut d’Alacant

El màxim òrgan de representació associativa de la ciutat renova el seu logotip i imatge corporativa en vespres del seu 30 aniversari

El Consell de la Joventut d’Alacant (CJA) ha presentat la seua nova identitat visual amb la finalitat d’adequar i adaptar la seua imatge a les necessitats actuals de la joventut alacantina. L’acte de presentació va tindre lloc a la Casa de la Festa, durant l’Assemblea General Extraordinària que va celebrar l’organisme amb les seues entitats membre i la presència de la regidora de Joventut, María Conejero.

En aquest sentit, la nova identitat del CJA compta amb un disseny renovat compost per una imatge en la qual s’aprecia, de manera abstracta, dues figures que “simbolitzen el feminisme abraçant la joventut, perquè creiem en una societat igualitària i les joves som una generació abrigallada amb aquests valors”, va explicar el president del Consell, Àlvar López de Medina, durant la presentació. A més, el logotip compta amb tres colors, els quals remarquen aquest simbolisme: el morat pel feminisme, el taronja per la joventut i el blau per la ciutat d’Alacant, àmbit d’actuació de l’entitat.

“Amb aquesta imatge renovada, el Consell de la Joventut d’Alacant entra en una nova etapa en la qual prioritza valors com a joventut, feminisme i els embolica dins de la nostra ciutat”, va expressar López de Medina. “És necessari continuar creant consciència i valorant la vertadera cara de la joventut alacantina que aposta per la igualtat de gènere, el respecte, la tolerància, la responsabilitat, l’ocupació justa i la inclusió, entre altres, que dia a dia som capaços de mostrar-los en la lluita contra el adulcentrisme”, va manifestar.

Durant l’Assemblea General Extraordinària del CJA es va realitzar també un balanç de la primera meitat de l’any com a activitats, reunions i gestió interna de l’organisme, en la qual s’ha desenvolupat el 60% de les actuacions i propostes marcades en el pla de treball, així com la volta gradual al desenvolupament de jornades presencials, com el Dia de la Joventut el passat 12 d’agost i la Setmana Jove 2021 que se celebrarà en els pròxims mesos i comptarà amb ampli desplegament d’activitats, ponències i trobades dedicades a les persones joves.