Obert el termini dels cursos d’iniciació a la llengua i cultura valenciana

Els cursos arrancaran al febrer amb tres nivells: A1-A2, C1 i C1 per a estudiants de 18 a 25 anys

El Consell de la Joventut d’Alacant (CJA) i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant han posat en marxa tres cursos intensius d’iniciació a la llengua i la cultura valenciana de 60 hores de formació cadascun. Els tallers, que es desenvoluparan a partir de febrer de 2022, han obert hui el termini d’inscripció per als nivells A1-A2, C1 i un curs específic del nivell C1 per a estudiants de 18 a 25 anys.

Els cursos d’aquest programa s’impartiran en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, situat en el Centre de Recursos Educatius Municipal al carrer Pare Mariana, 19.

Les sessions de cada nivell donaran principi al febrer de 2022, amb els següents horaris: nivell A1-A2, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores; nivell C1, dimarts i dijous de 19.00 a 21.00 hores; i nivell C1 per a estudiants, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores.

Sol·licituds i documentació

El termini de sol·licituds d’admissió romandrà obert en el període del 20 de desembre de 2021 fins al 14 de gener de 2022. Les sol·licituds, dirigides a l’Excm. Ajuntament d’Alacant, es presentaran per seu electrònica del Registre General de l’Ajuntament d’Alacant ací.

Les persones interessades hauran d’aportar en format pdf una còpia del DNI, passaport, NIF o un altre documental que acredite la identitat.

L’estudiantat aportarà matrícula o certificat dels estudis que estan realitzant.

La selecció de persones admeses es realitzarà per rigorós ordre d’entrada (data/hora).

Les comunicacions a les persones admeses es faran per correu electrònic.

La llista de persones admeses es publicarà el 24 de gener en la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Alacant.