Estes Fogueres ni falles ni baixes les guàrdies

Estes Fogueres ni falles ni baixes les guàrdies

Visita la nostra carpa durant els matins del 20 al 22 de juny en Renfe i porta’t una guia responsable amb una botella d’aigua i mètodes barrera per al sexe segur

Després de dos anys… tornen les Fogueres de Sant Joan!

A Alacant ja podem sentir la música, olorar la pólvora, veure el color de les llums i els monuments que comencen a eixir als carrers… Quin gust això de tornar a escoltar la despertà, anar a la mascletà, eixir a desfilar i, a la nit, posar-nos a ballar!

I és que després de dos anys d’esforç, d’aguantar les ganes, de ser responsables, per fi podem tornar a gaudir de les festes en la millor terreta del món!

Sí, d’això es tracta: de gaudir, de viure-les al màxim amb les nostres famílies i les nostres amistats, d’aprofitar aquests dies per a recuperar la tradició i, també, desconnectar una mica de la nostra rutina.

I encara que tenim moltes ganes de donar-ho tot en estes Fogueres, no hem de perdre el control durant aquests dies de festa. La joventut s’ha guanyat el respecte de gran part de la societat en aquest temps de pandèmia: han vist la nostra millor part, perquè hem complit amb les normatives, hem mantingut el control, hem cuidat les unes de les altres, sempre amb respecte i amb responsabilitat.

No és pla que tot aquest esforç col·lectiu que hem realitzat les persones joves durant tot aquest temps es vaja al trast per voler excedir-nos i desfasar durant cinc nits. Així només aconseguirem perdre tot el que hem aconseguit, a més de tornar a estar criminalitzades i en el punt de mira.

Visita la nostra carpa informativa

Fes clic i descarrega la nostra guia responsable

Per això, per a mostrar que som ací, unides, sent responsables i treballant per portar a la joventut al més alt, durant les Fogueres de Sant Joan col·locarem una paradeta informativa en els exteriors de l’estació de Renfe, en l’avinguda de Salamanca d’Alacant.

Així que del 20 al 22 de juny de 10.00 a 14.00 hores, us animem que us acosteu i ens acompanyeu per a mostrar-li a tota la ciutat i a les visitants que la joventut som present i futur, que l’associacionisme és el motor per a canviar el món, que anem amb coneixement i que apostem per la seguretat.

A més, durant la vostra visita podreu portar-vos una botella d’aigua d’acer inoxidable perquè us pugueu mantenir hidratades durant la mascletà, una guia responsable que des del CJA hem elaborat per a viure i gaudir les festes de manera segura i responsable, així com preservatius, bandes de làtex i lubrificant per a evitar les pràctiques sexuals de risc.

Perquè ja sabeu, hem de continuar cuidant-nos.

Ací estarem!